O nama

Naša osnovna djelatnost je primarna prerada drveta i proizvodnja namještaja. Preduzeće “FOD” proizvodi sve vrste kreveta (dječije krevete, ležajeve samce i bračne krevete. Takođe, u našoj proizvodnji su: noćni stočići, klub i trpezarijski stolovi, klupe i razne police kao kancelarijski namještaj, vitrine i kuhinje od punog drveta. Osim finalnih proizvoda, rade se i polufinalni: hoblovani elementi, pozicije za namještaj, širinski lijepljene ploče (za stepeništa, stolove i stolice).

“FOD” d.o.o. je osnovano sa misijom da razvija sebe, razvija svoje kupce i okruženje. Ostvarujući misiju preduzeće ostvaruje stalni rast i razvoj te zadovoljavanje potreba kupaca i zajednice u kojoj djeluje.

Naši proizvodi koje nudimo odgovaraju potrebama kupaca, a konstantanim kvalitetom želimo zadržati poverenje zahtjevnog evropskog tržišta, na koje plasiramo veći dio proizvodnje.

Kroz nova iskustva firma “FOD” d.o.o.  nastavlja da radi u punom kapacitetu, U naredno periodu se planira proširenje kapaciteta, koje bi omogućilo povećanje sadašnje proizvodnje, zapošljavanje novih radnika, osavremenjavanje proizvodnje i osvajanje novih proizvoda.